A visszatérés reményében

Nem tudom, mikor lesz időm ismét arra, hogy ezt a blogot is frissítsem rendszeresen, most mindenesetre beállítottam egy-két dolgot, amik már rég aktuálisak voltak. Ha pedig itt vagyok, elmesélem, mivel vagyok elfoglalva mostanában.

Amellett, hogy egy (másfél) héttel ezelőtt lett egy éves a kispasi, aki az időm nagy részét lefoglalja, azért a Csajokamotoron.hu is átesett egy csomó újításon. Először tavasszal kiszélesítettük az oldalt, hogy a trendekhez igazítsuk, szellősebb legyen az egész, és a címlapot is újraterveztük.

Azután az áruházat vettük kezelésbe, mert még valamikor januárban megadta magát. Az új verzió egészen fél évig működött úgy-ahogy, de a napokban ismét újítottunk rajta. Most úgy néz ki, minden működik, csak a termékeket kell ismét egyesével felpakolni, ami igen nagy munka.

A harmadik nagy projekt a fórum felújítása volt. A közösségi portál ismét visszakerült a CsamClub.hu domainre, így most külön van a belépés és a regisztráció. Ez persze sokkal több előnnyel jár, mint hátránnyal, mert az utóbbi időben felmerülő regisztrációs problémákat épp a hírportált és a fórumot összekötő "bridge" okozta.

A fórumnál még hátra van a rózsaszín stílus beállítása, és hiányoznak még a videók és a játékok, viszont a galéria, a blogok, a chat és az eseménynaptár tökéletesen működik ismét.

Mindezek mellett motorozni nem igen volt időm ebben a szezonban... mármint elsősorban nem a csam miatt, hanem mert a csecsszopót nem tudtam volna kire hagyni. Azért remélem, a következő év már sokkal több motoros kalanddal vár majd!