A hideg téli esték most vannak

A motoros üzletágban tavasszal, nagyjából márciusban kezdődik az őrület, ami egészen októberig tart. Azután következnek a karácsonyi ünnepek, és persze ilyenkor van az év végi nagy hajtás a munkahelyeken is. Ez alatt a nagyjából tíz hónap alatt minden kevésbé fontos feladatomat azzal odázom el, hogy "majd a hideg téli estéken", legyen az egy kilyukadt zokni, a motorom féke, a sportolás, vagy a hegyekben álló kiolvasatlan könyvek tömege.

Most, hogy leszedtem a karácsonyfát, rá kellett hogy jöjjek, a hideg téli esték - amire annyira vártam eddig - most jöttek el. És ha nem vigyázok, huss... el is múlnak észrevétlenül.

Szóval most kell összeszednem, hogy mik is a teendőim:

  • A Sons of Anarchyt végig kellene nézni, de olyankor, amikor az uram nincs itt, mert ő kijelentette, hogy nem akar keménykedős bikereket nézni. Nekem meg félig meló.
  • Van pár (10?) könyv, amit ki kellene olvasni... van közte motoros is, úgyhogy az is meló... de csak félig, mivel érdekel is.
  • Vannak magazinok, amik hónapról-hónapra megérkeznek, és becsomagolva állnak az íróasztalomon. Ha kiolvasni nem is, végig kellene őket lapozni.

Talán ezek a legfontosabbak. Ja, meg van egy pulóverre való fonal az ágyneműtartóban, amit három éve kaptam karácsonyra, hogy a hideg téli estéken jó meleg pulóvert tudjak belőle kötni...