Rövidnadrág, tangapapucs, krómsisak

Egyik napról a másikra kánikula lett, és a kedvelt motoros helyek környékét kisebb-nagyobb motoros társaságok lepték el. A cukrászdák, éttermek, csárdák előtt pedig mindenfelé motorok sorakoznak. Jó ez így. Szívet melengető látvány.

Vannak azonban olyanok is, akik vélhetően nem azért motoroznak, hogy együtt legyenek a haverokkal, hogy szép helyeket látogassanak meg, és ott aztán átbeszéljék az út közben látottakat. Hogy bármerre mennek, új emberekkel, más motorosokkal ismerkedjenek meg, vagy régi ismerősökkel találkozzanak.

Egyesek megelégszenek azzal, ha szűk környezetükben okozhatnak feltűnést. Nem kell messzire menni, főleg nem gyorsan, ellenben annál hangosabban és jó látványosan. Ehhez a stílushoz praktikus, ha a motoron jó sok a króm, esetleg van rajta valami zászló hátul, hangos a kipufogó, elöl pedig hatalmas plexi véd a bogaraktól és a széltől, ráadásul rengeteg hely van rajta a különböző matricáknak.

Az ilyen motorosok leggyakoribb előfordulási helye a népszerű nyaralóhelyek környéke, ahol esetenként a hátsó ülésen elhelyezett, dekoratívnak vélt, lenge öltözetű hölggyel kiegészítve gurulnak fel-alá alapjáraton... rövidnadrágban, tangapapucsban és krómsisakban.