Úszunk a motoros szezonnal

Most nézem, hogy pont egy hónappal ezelőtt írtam ide. De persze ahogy tavaly ilyenkor, most is van alibim.

Abban gondolom egyet értünk, hogy valahogy nem indul zökkenőmentesen ez a motoros szezon. Miközben a januári kánikulában egy betegség miatt maradtam le a Safety Hungary vezetéstechnikai képzéséről, a február végi időpontom első napján leesett a hó, ezért ismét lemaradtam.

A március már a szezon előkészületeivel zajlott, és lezavartunk egy szezonnyitó bulit is, ami egész jól sikerült.

IFRD_2012_magyar_800.jpgA Budapest Motor Fesztivál idén nagyjából két héttel későbbre került, ezért most tovább úszom az árral, és most próbálom két héttel kevesebb idő alatt megszervezni a május 4-i női motoros felvonulást és a vezetéstechnikai képzést. További nehézség még, hogy az azt megelőző hétvégén Kunmadarason, a Honda Motoros Majálison is meg kellene jelennünk, és ez is némi előkészítést kíván.

Hogy hogyan folytatjuk tovább a szezont? Június elején Alsóörsre megyünk a a Csajokamotoron.hu pink kuckójával, és a hónap harmadik hetében ott van a már nagyon várt, és méltán megérdemelt Szülinapi Hétvége.

Gondolom, nem kell tovább részleteznem, hogy miért nem volt időm mostanában, de azért a továbbiakban próbálok figyelni, hogy az itteni olvasókat se hagyagoljam el.