Meglesz az új mentőmotor

El is felejtettem dicsekedni, hogy milyen sikeresen zárult a szezonbúcsúztató rendezvényünk.

Az egy dolog, hogy az égiek kegyesek voltak hozzánk, és olyan gyönyörű, 20 fok körüli időjárással segítettek, hogy sikeres legyen a program, amiről minden motoros álmodik. Így történhetett, hogy az előre regisztráltakon kívül is sokan motoroztak Dunakeszi felé ezen a szombaton.

Persze biztos vonzó volt a beígért marhapörkölt is, de az sem utolsó szempont, hogy lehetett megint bandázni egy kicsit és ismerkedni személyesen az online barátokkal.

A nap folyamán a Magyar Mentőmotor Alapítvány urnája is szépen telt, így végül 126 760 Ft-ot számolt le az alapítvány képviselője, amikor átadtuk nekik az összegyűjtött adományokat.

Ez már csak azért is büszkeséggel tölt el, mert míg a Csajok a motoron szezonbúcsúztatóján kb. 100 motoros volt, egy héttel később a pécsi szezonzárón 1000 motoros is nagyjából ugyanennyit adakozott.

A lényeg az - ahogy megtudtuk Porpáczy Richárdtól az alapítvány képviselőjétől - hogy valószínűleg már össze is gyűlt az összeg az új motorra,ami egy Honda lesz, és egy másik bőkezű adományozónak hála egy BMW motorkerékpárt is hadrendbe állítanak a következő szezonra.