Elhavazódva tavasszal

Most vettem észre, hogy már két hete nem volt időm írni. Nem véletlen. Itt a tavasz, és ilyenkor beindul a motoros szezon, rengeteg a program amiről írni kell, meg amit szervezni kell...

Most főleg a szervezés viszi el az időm nagy részét, ugyanis már csak egy hét van hátra az 5. Nemzetközi Női Motoros Napig, amire ütős programot szeretnék rittyenteni a csajoknak.

Most úgy néz ki, hogy lesz délelőtt 9-16-ig egy vezetéstechnikai tréning a Hungaroringen, amit a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervez nekünk. Szerencsére Helga, a bizottság vezetője szintén motorozik, szóval nagyon szívén viseli az ügyünket. Múlthétvégén együtt gyakoroltunk a pályán.

Délután 16 órakörül kezdenek a többiek gyülekezni az Andretti Pizzéria előtt a Váci úton, és ott várjuk majd együtt az indulást a felvonulásra.

A felvezető rendőrök között ott lesznek a motoros rendőrcsajok is, akik tavaly, és ha jól tudom, van új lány is köztük. Már ezért érdemes eljönni,mert nagyon keményen nyomták a biztosításunkat már tavaly is. És fagyi evésben is nagyok.

A Hősök terén fotózkodunk, és lesz egy meglepetés tánc - mondjuk még nekem is meglepetés, hogy fogom megtanulni a koreográfiát az utolsó pillanatban, de ha az egyetemet sikerült elvégeznem ezzel a módszerrel, akkor most is menni fog. Aztán gyertyát gyújtunk a motorbalesetben elhunyt társaink emlékére, amit egy tűzoltósági daruról le is fotózunk majd. szuper lesz.

Néhányan terveznek egy afterpartit a Pilisben, a többiek meg az Andrettiben karaokeezhatnak - bár addigra már mindenki hulla fáradt lesz, legalábbis tavaly nyolc körül már csak egy leány volt talpon az Andrettiben, és az - nem dicsekvésképpen - én voltam.

Szóval ezekkel vagyok elfoglalva mostanság. Rendőrségi engedély, fotós, szponzorok...

Ennél már csak az lenne még szebb, ha jönne a hír, hogy a vidéki nagyvárosokban is szervezkednek a motoros csajok. Nekem az sajnos már nem fért bele az időmbe.


(A fenti logóra kattintva letölthetitek nagyban a képet, és kinyomtatva népszerűsíthetitek a rendezvényt. A motorra ragasztva pedig tök jól fog kinézni jövő hét pénteken a felvonuláson!)