VV Attila úgy csajozik, mint egy ovis

Szégyent hoz a motorosokra az egykori motoros magazin főszerkesztője a Való Világ villában. Bár sokak szerint ő a legintelligensebb a valóságshow ötödik szériájában, az érzelmi intelligenciája valahol jóval a béka segge alatt van.

vv_kinga_vv_attila_valo_vilag_5[1].jpg

Meglehet, hogy az üzleti életben segíti az előrejutást az állandóan szenvtelen arc, a durva beszólások, a lelki terror és a zsarolás, de valaki megmondhatná már Attilának, hogy a nőknél ez nem jön be. Neki sajnos mindössze ezek az eszközök állnak rendelkezésére, hogy felhívja magára a figyelmet a gyengébbik nem körében, és szűkös fegyvertárát az erős érzelmek hatására egyre durvábban a kiszemelt vad ellen fordítja.

Persze úgy tűnik, méltó partnerre talált ebben Kingára, aki lévén kissé mazochista alkat, még direkt élvezi is ezt, és a durvaságot hétről-hétre egyre jobban kajálja.

Azok kedvéért, akik elhitték Attilának, hogy motoros, csak annyit mondanék, hogy a motorosok ennyi idős korukra azért ennél valamivel több élettapasztalattal bírnak, és egyáltalán nem így udvarolnak.