Vakvezető kutyákat támogatunk

Még mindig kapható a 2012-es Jótékonysági Motoros Naptár, aminek a teljes bevételével a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatjuk, de már készülődünk a 2013-as naptárra. Mikor máskor, mint a legnagyobb kánikulában?

csam_naptarfotozas_2013_9.jpg

Vasárnap már le is fotóztuk a motoros csajokat a motorjaikon néhány kedves vakvezető kutya társaságában. Ilyen még tuti nem volt. Mi is kíváncsian vártuk a napot, amikor majd kiderül, hogy a motorok és a kutyák hogy bírják egymást, de szerencsére ezek a négylábúak olyan jól neveltek, amilyet valószínűleg még sok kutyatulajdonos sem látott.

Hogy hogy kerülnek a vakvezető kutyák egy motoros naptárra?

Ahogy minden évben, a CsamClub.hu fórum tagjai idén is szavaztak, hogy mi legyen az a jó ügy, szervezet vagy bármi, ami megérdemli azt, hogy mellé álljunk. Így esett a választás idén a miskolci Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Alapítványra.

Valaki már hallott róluk, és a többieknek is tetszett az ötlet. Az pedig, hogy az alapítvány tagjai is örültek a felvetésnek, szinte természetes. Így történt, hogy a Csajokamotoron.hu Jótékonysági Motoros Naptárán 2013-ban nem csak csinos motoros csajok, szép motorok, hanem kedves kutyák is lesznek.

A naptár még készül, de a fotózásról már van fenn néhány fénykép a galériában.