Motorokról, motorozásról motorozó nőként

Rózsaszín motoros

Meglesz az új mentőmotor

El is felejtettem dicsekedni, hogy milyen sikeresen zárult a szezonbúcsúztató rendezvényünk.

Az egy dolog, hogy az égiek kegyesek voltak hozzánk, és olyan gyönyörű, 20 fok körüli időjárással segítettek, hogy sikeres legyen a program, amiről minden motoros álmodik. Így történhetett, hogy az előre regisztráltakon kívül is sokan motoroztak Dunakeszi felé ezen a szombaton.

Persze biztos vonzó volt a beígért marhapörkölt is, de az sem utolsó szempont, hogy lehetett megint bandázni egy kicsit és ismerkedni személyesen az online barátokkal.

A nap folyamán a Magyar Mentőmotor Alapítvány urnája is szépen telt, így végül 126 760 Ft-ot számolt le az alapítvány képviselője, amikor átadtuk nekik az összegyűjtött adományokat.

Ez már csak azért is büszkeséggel tölt el, mert míg a Csajok a motoron szezonbúcsúztatóján kb. 100 motoros volt, egy héttel később a pécsi szezonzárón 1000 motoros is nagyjából ugyanennyit adakozott.

A lényeg az - ahogy megtudtuk Porpáczy Richárdtól az alapítvány képviselőjétől - hogy valószínűleg már össze is gyűlt az összeg az új motorra,ami egy Honda lesz, és egy másik bőkezű adományozónak hála egy BMW motorkerékpárt is hadrendbe állítanak a következő szezonra.

Búcsúzunk a motoros szezontól

csajokamotoron-szezonzaro.jpg_740x460

Tudok egy jó okot, ami miatt érdemes motorra szállni szombaton, 2019. október 12-én.

Igen, tudom, több mint 3 év eltelt, mióta utoljára írtam ide. :D De megvan a jó okom. Bele kellett rázódnom az anyaszerepbe. Most, hogy a nagyobbik iskolás és a kicsi is óvodába jár, ismét több időm van, talán fel tudom venni a fonalat.

Most egyelőre csak egy ilyen gyors beköszönés:

Sziasztok!

Én is ott leszek szombaton Dunaharasztiban a Zo-Moto Kft. telephelyén, ahol a motoros csajokkal (és a barátaikkal, akik jó eséllyel motoros pasik), elbúcsúztatjuk a motoros szezont.

Lesz minden jó, mi szem szájnak ingere: Csajok a motoron stand a webáruházunk termékeivel, Help and Ride kulcstartó és matrica, Safety Hungary motorszimulátor, Interphone kommunikációs rendszer és marhapörkölt, amennyi jut. A helyszínen adományt gyűjtünk a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára az új mentőmotorra.

Gyertek, jó lesz! És 20 fokot mondanak és napsütést!

További részletek a buliról itt.

10. Nemzetközi Női Motoros Nap 2016. május 7.

10_nemzetkozi_noi_motoros_nap_2016.jpg_969x1258

Már csak egyet alszunk, és reggel indul az egész nap tartó intenzív motorozás. Kezdünk 10-kor a Hungaroringen egy ingyenes vezetéstechnikai tréninggel a PMBB jóvoltából, majd délután női motoros felvonulás Budapesten.

Több mint 100 motoros nő egy helyen... szerintem ilyen nem sűrűn van Magyarországon.

Szuper időnk lesz, szóval minden motoros csajnak azt üzenem: Holnap CSAK HAJTS!